Πολιτική επιστροφών

<>Η πολιτική επιστροφών δεν αφορά τις παραγγελίες όπου η επιλεγμένη μέθοδος αποστολής είναι η παραλαβή από το κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θεωρείται απλή κράτηση και ισχύουν οι ίδιοι όροι με μια κανονική αγορά μέσω του φυσικού καταστήματος.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 524039 ή μέσω e-mail στο sales@cottonhill.gr. Έαν έχει ήδη αποσταλεί, μπορείτε να την επιστρέψετε δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier που σας την παρέδωσε χωρίς να ανοίξετε το πακέτο.

Επιστροφή παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 15 ημέρες (από την ημερομηνία παραλαβής) μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής αρκεί η επιστροφή να γίνει μέσω ΕΛΤΑ Courier.

Είναι επίσης απαραίτητο να συμπεριλάβετε την χάρτινη ετικέτα (καρτελάκι) από κάθε προϊόν, ακόμα και αν αυτή έχει αποκοπεί. Εάν αυτές οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται, τότε το προϊόν θα σας επιστρέφεται με δική σας χρέωση.

Διεύθυνση επιστροφής:

CottonHill
Ίωνος Δραγούμη 37
ΤΚ: 54625
Θεσσαλονίκη

Αντικατάσταση με άλλο προϊόν

Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο, μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα παραγγελία και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης μας (sales@cottonhill.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2310 524039) και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής όπως περιγράφεται παραπάνω, θα αφαιρεθεί το αντίστοιχο ποσό από τη νέα παραγγελία. Σε περίπτωση που το ποσό από την επιστροφή υπερβαίνει αυτό της νέας παραγγελίας, θα σας επιστραφεί η διαφορά. Ισχύουν οι ίδιοι όροι που περιγράφονται παρακάτω για την επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αυστηρά με τον ίδιο τρόπο που έγινε η παραγγελία. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω αντικαταβολής η επιστροφή θα γίνεται με τραπεζική μεταφορά στον λογαριασμό σας.